fbpx

Lähetä lahja ystävälle helposti 💌

Toimitusehdot

YLEISTÄ
www.kraffi.fi -verkkokaupan tuotteita myy Kraffi Oy. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

TILAAMINEN
Tilaukset tehdään www.kraffi.fi verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä info@kraffi.fi sähköpostiosoitteeseen. Tilaaja saa tilausvahvistuksen onnistuneesta tilauksesta, jossa ilmoitetaan tilauksen sisältö ja hinta. Tilaus postitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUS
Toimitusaika: normaalisti 2-7 arkipäivää. Ilmoitamme erikseen mikäli postituksissa on viivettä.
Toimitustapa: Tuotteet postitetaan kirjeenä.

PALAUTUKSET
Kraffi paketit ovat räätälöityjä, joten tuotteilla ei ole palautusoikeutta.
Mikäli ette jostain syystä ole tyytyväisiä tuotteiden laatuun tai tuotteissa ilmenee jokin virhe, pyydämme olemaan yhteydessä info@kraffi.fi sähköpostiosoitteeseen.

ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut postituksessa, vioittunut tai teille on toimitettu väärä tuote, pyydämme teitä ilmoittamaan meille välittömästi sähköpostilla info@kraffi.fi.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.